Meubelkoeriers

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Op zoek naar een verhuisbedrijf om uw grote meubilair te vervoeren? Bij Meubelkoeriers helpen wij u graag met uw grote meubels en witgoed te vervoeren voor eerlijke en betaalbare prijs!

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_row_inner equal_height=”yes”][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]Tijdens een verhuizing moet veel gebeuren, en het vervoeren van uw spullen is daar natuurlijk een groot en belangrijk onderdeel van. Deze grote meubels moeten niet alleen binnen een korte tijd uit uw woning, appartement of kantoor worden gehaald, maar zullen ook moeten worden vervoert naar een opslag of andere locatie naar uw keuze. En daar helpen wij van Meubelkoeriers.nl u graag bij!

 

Door grote meubels te laten vervoeren door een ervaren en professioneel verhuisbedrijf bespaart u niet alleen tijd en moeite, maar heeft u ook meteen beschikking tot de beste verhuizers in het vak en alle soorten vervoersmiddelen die u hierbij nodig zal hebben. Zo weet u zeker dat uw verhuizing snel en vlekkeloos zal verlopen, en kunt u zich focussen op alle andere aspecten die komen kijken bij een verhuizing.[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”487″ img_size=”495×347″ alignment=”center”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” equal_height=”yes” content_placement=”middle” css=”.vc_custom_1611939268012{border-top-width: 2px !important;border-right-width: 2px !important;border-bottom-width: 2px !important;border-left-width: 2px !important;background-color: #13356f !important;border-left-style: solid !important;border-right-style: solid !important;border-top-style: solid !important;border-bottom-style: solid !important;}” el_class=”offerte-block”][vc_column css=”.vc_custom_1611678902109{margin: 20px !important;}”][vc_column_text]

Vraag een offerte aan!

Wij verhuizen met een hart voor ons vak!

Offerte Aanvragen

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Gemakkelijk uw grote meubels laten vervoeren

Bij Meubelkoeriers.nl hebben wij al onze diensten ontwikkeld rondom uw gemak en willen wij u ten alle tijden begeleiden en helpen uw verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen. Daarom weet u dat u niet alleen beschikking bij ons heeft tot de beste verhuizers in het vak, maar het mogelijke vervoer van uw grote meubels zoals verhuisbussen. Ook bieden wij een uitkomst voor iedereen die woont op een verhoogde verdieping met onze verhuisliften! Deze komen wij graag op locatie voor u installeren, en kunnen deze zelfs voor u bedienen!

 

Over onze verhuisbussen

Met de verhuisbussen van Meubelkoeriers.nl bieden wij iedereen een uitkomst die snel en goedkoop hun grote meubels wilt vervoeren. Zo komen onze verhuisbussen met de keuze tussen met en zonder laadklep, en is deze beschikbaar in 2 verschillende maten. Zo komt u nooit voor onverwachte verrassingen te staan, zoals bijvoorbeeld dat de grote meubels niet zullen passen. Ook komen onze verhuisbussen met al het benodigde materiaal om uw grote meubels veilig en vast te zetten tijdens de rit. Hierdoor zullen ze geen onnodige schade oplopen onderweg, en bespaart u hiermee ook veel extra problemen en geld!

 

Over onze verhuisliften

Woont u op de 7de verdieping en wilt u uw grote meubels vervoeren naar beneden? Dan bieden de verhuisliften van Meubelkoeriers.nl de perfecte uitkomst! Vaak komt het voor dat de lift die in het gebouw zelf zit niet geschikt is, doordat deze of te klein is of niet genoeg gewicht aan kan. Maar met de verhuisliften van Meubelkoeriers.nl is dat geen probleem! Wij komen graag bij u langs op afspraak en installeren deze voor uw op uw gekozen tijd en locatie. Ook heeft u de mogelijkheid om deze door onze experts te laten bedienen, zodat u zeker weet dat ze vlekkeloos omlaag worden gehaald.

 

Waarom u kiest voor Meubelkoeriers.nl

Meubelkoeriers.nl is hét bedrijf voor meubels vervoeren en verhuizen. We heten natuurlijk niet voor niets Meubelkoeriers, en hebben velen voor u al geassisteerd met onze diensten! U kunt gemakkelijk via onze website een offerte aanvragen, en wij staan binnenkort voor uw deur met al het benodigde om u te assisteren met uw verhuizing of vervoering![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]