Meubelkoeriers

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Heeft u meubels die uw wilt laten bezorgen of ophalen? Dan heeft u hiervoor een eerlijk en betaalbaar verhuisbedrijf nodig, en Meubelkoeriers.nl is daarop uw antwoord!

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_row_inner equal_height=”yes”][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]Meubels ophalen en laten bezorgen is een vak op zichzelf, en vraagt aandacht van ervaren professionals met ervaring om dit zo zorgeloos en vlekkeloos te laten verlopen. De afspraken, tijden en locatie moeten allemaal van te voren geregeld zijn, en kunnen makkelijk fout gaan. Dit zorgt er weer voor dat u meer moeite en tijd moet spenderen, iets wat u waarschijnlijk liever spendeert aan belangrijkere zaken.

 

Ook komt er veel bij kijken. Naast de afspraken en tijden moeten er natuurlijk mensen zijn die uw meubilair en witgoed tillen en vervoeren, inladen en zelfs brengen naar de aangewezen locatie. Daarom is een betrouwbaar verhuisbedrijf voor een eerlijke en betaalbare prijs een uitkomst in uw situatie, en wij van Meubelkoeriers.nl assisteren u graag bij uw meubels te laten bezorgen![/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”689″ img_size=”495×347″ alignment=”center”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” equal_height=”yes” content_placement=”middle” css=”.vc_custom_1611939268012{border-top-width: 2px !important;border-right-width: 2px !important;border-bottom-width: 2px !important;border-left-width: 2px !important;background-color: #13356f !important;border-left-style: solid !important;border-right-style: solid !important;border-top-style: solid !important;border-bottom-style: solid !important;}” el_class=”offerte-block”][vc_column css=”.vc_custom_1611678902109{margin: 20px !important;}”][vc_column_text]

Vraag een offerte aan!

Wij verhuizen met een hart voor ons vak!

Offerte Aanvragen

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Gemakkelijk ophalen en bezorgen

Wij komen graag bij u langs om zowel uw meubels op te komen halen en te bezorgen op uw aangewezen locatie, op uw gekozen datum en tijd. Al onze diensten staan in het teken van uw verhuizing en/of vervoering zo soepel mogelijk te laten verlopen, en met onze Meubels Laten Bezorgen dienst helpen wij u graag hiermee.

 

Velen voor u hebben gekozen voor onze diensten, en met onze jarenlange ervaring in het vak willen wij ook u helpen met uw meubilair en witgoed te vervoeren. Wij regelen graag samen met u het gehele proces, en nemen deze vervolgens op ons om volledig van A tot Z af te handelen. Zo kunt u zich focussen op alle andere onderdelen van uw verhuisproces, en weet u zeker dat dit onderdeel vlekkeloos zal verlopen.

 

Over onze vervoersmiddelen

Om u te assisteren met uw meubels te bezorgen bieden wij meerdere methodes en mogelijkheden om deze te vervoeren. Naast onze ervaren verhuizers die graag uw meubels komen ophalen om deze vervolgens te bezorgen hebben wij ook verhuisbussen om deze in te vervoeren, en zelfs een verhuislift als u woont op bijvoorbeeld de 6de verdieping om deze schadeloos naar beneden te halen.

 

Onze verhuisbussen zijn uitgerust met al het benodigde materiaal om uw meubels goed vast te zetten tijdens de bezorging. Zo voorkomen wij potentiƫle schade, en hebben wij ook onze verhuisbussen in meerdere formaten, zodat er altijd genoeg ruimte is voor al uw meubilair of witgoed tijdens de bezorging.

 

Onze verhuisliften komen goed van pas wanneer u woont op bijvoorbeeld 4 hoog, en moet een bank of kast naar beneden zien te krijgen. Vaak is de lift in het gebouw zelf niet schikt omdat deze of te klein is of niet genoeg gewicht aan kan. Wij komen graag de verhuislift voor u op afspraak op uw gekozen locatie en tijd installeren, en kunnen deze ook voor u bedienen.

 

Waarom u kiest voor Meubelkoeriers.nl

Wij weten wat er nodig is voor een succesvolle verhuizing, bezorging of vervoering van meubels en willen deze kennis ook op uw situatie toepassen. U kunt gemakkelijk via onze website een offerte aanvragen, en wij staan binnenkort voor uw deur![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]