Meubelkoeriers

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Heeft u grote of zware meubels die u graag wilt laten vervoeren door professioneel verhuisbedrijf voor een eerlijke en betaalbare prijs? Meubelkoeriers.nl helpt u hier graag mee!

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_row_inner equal_height=”yes”][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]Misschien zit u midden in een verhuizing, en wilt u uw meubels naar uw nieuwe woning laten vervoeren. Of misschien bent u aan het ontruimen, en moet uw kostbare meubilair met zorg vervoert worden naar uw opslag. Het  kan zelfs voorkomen dat u net een nieuw meubel heeft gekocht, en deze moet worden afgeleverd voor uw deur! Wat uw reden ook mag zijn, bij Meubelkoeriers.nl zit u aan het juiste adres om al uw soorten meubels, witgoed en andere spullen te laten vervoeren.

 

Meubels schadeloos en vlekkeloos te vervoeren vraagt niet alleen ervaren transporteurs met jarenlange ervaring in het vak, maar ook de beste zorg en vervoer van kwaliteit zodat uw meubilair onderweg geen schade oploopt. Velen voor u hebben al gekozen voor Meubelkoeriers.nl, en dit is natuurlijk geen toeval. Er is uiteraard een reden waarom wij Meubelkoeriers heten, omdat onze passie ligt bij uw meubels vervoeren voor een eerlijke en betaalbare prijs zonder dat dit ten koste gaat van de service![/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”351″ img_size=”495×347″ alignment=”center”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” equal_height=”yes” content_placement=”middle” css=”.vc_custom_1611939268012{border-top-width: 2px !important;border-right-width: 2px !important;border-bottom-width: 2px !important;border-left-width: 2px !important;background-color: #13356f !important;border-left-style: solid !important;border-right-style: solid !important;border-top-style: solid !important;border-bottom-style: solid !important;}” el_class=”offerte-block”][vc_column css=”.vc_custom_1611678902109{margin: 20px !important;}”][vc_column_text]

Vraag een offerte aan!

Wij verhuizen met een hart voor ons vak!

Offerte Aanvragen

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Meubelkoeriers is uw antwoord!

Meubelkoeriers.nl is hét verhuisbedrijf voor iedereen die meubels wilt laten vervoeren. Bij ons weet u zeker dat er met zorg wordt omgegaan met uw kostbare meubilair, en dat wij oog hebben voor uw situatie. Al onze verhuisdiensten zijn ontwikkeld rondom het idee dat wij uw meubel transport zo makkelijk mogelijk willen maken, en snappen dat uw tijd kostbaar is tijdens een verhuizing.

 

Daarom bieden wij u niet alleen de beste service en verhuizers, maar ook beschikking tot meerdere vervoersmiddelen voor uw meubels. Zo heeft u bij ons de mogelijkheid om gebruik te maken van onze verhuisbussen en heeft u de keuze tussen met of zonder laadklep, en komen deze in 2 verschillende maten. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan, en maken wij het inladen zo gemakkelijk mogelijk voor u! Ook bieden wij u bij meubelkoeriers onze verhuisliften, de perfecte oplossing voor iedereen die woont op een verhoogde verdieping!

 

Over onze verhuisliften

De verhuisliften van Meubelkoeriers.nl bieden u de perfecte oplossing wanneer u woont op bijvoorbeeld de 7de verdieping, en graag uw meubels wilt laten vervoeren. Dit is meestal een hele klus, en is vaak ook niet mogelijk met de lift die in het gebouw zit. Dit komt doordat de lift of te klein is, of niet genoeg gewicht aankan! Daarom heeft u met de verhuisliften van Meubelkoeriers.nl een uitkomst uit uw woonsituatie, en komen wij niet alleen de verhuislift installeren op uw gekozen locatie en tijd, maar bedienen wij deze zelfs voor u!

 

Waarom u kiest voor Meubelkoeriers.nl

Als er een perfecte plek is om uw meubels te laten vervoeren, dan is het zeker Meubelkoeriers.nl! Onze naam is niet toeval, en hebben al velen voor uw geholpen uw verhuizing, ontruiming of vervoering zo gemakkelijk en vlekkeloos te laten verlopen! Vraag daarom vandaag nog via onze website een offerte aan, en wij staan binnenkort voor uw deur om uw meubels te vervoeren![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]