Meubelkoeriers

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Bent u in het bezit van meubels die u graag wilt laten ophalen door een ervaren verhuisbedrijf, en wilt u weten hoeveel dit gaat kosten? Bij Meubelkoeriers.nl helpen wij u graag voor een eerlijke en betaalbare prijs!

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_row_inner equal_height=”yes”][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]Meubels ophalen vraagt de aandacht van ervaren verhuizers met jarenlange ervaring in het vak, en is een vak op zichzelf. Deze meubels moeten niet alleen getild, ingepakt of gedemonteerd worden, maar moeten ook van A naar B worden verplaatst.

 

Hiervoor is professionele aandacht nodig om de verhuizing van uw meubels zo soepel en goedkoop te laten verlopen, binnen een zo kort mogelijke periode. Wilt u weten hoeveel u bespaart door te kiezen voor Meubelkoeriers.nl? Bereken de prijs gemakkelijk op onze website![/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”689″ img_size=”495×347″ alignment=”center”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” equal_height=”yes” content_placement=”middle” css=”.vc_custom_1611939268012{border-top-width: 2px !important;border-right-width: 2px !important;border-bottom-width: 2px !important;border-left-width: 2px !important;background-color: #13356f !important;border-left-style: solid !important;border-right-style: solid !important;border-top-style: solid !important;border-bottom-style: solid !important;}” el_class=”offerte-block”][vc_column css=”.vc_custom_1611678902109{margin: 20px !important;}”][vc_column_text]

Vraag een offerte aan!

Wij verhuizen met een hart voor ons vak!

Offerte Aanvragen

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Voor iedereen die hun meubels wilt laten ophalen is een ervaren verhuisbedrijf de ideale uitkomst. Helaas is vaak het belangrijkste aspect van een verhuizing de kosten die erbij komen kijken. De prijs hangt vaak af van de service die u geboden wordt, en betaalt u dus meer om ervoor te zorgen dat uw verhuizing vlekkeloos verloopt. Meubelkoeriers.nl is hier een uitzondering in, en daarom halen wij graag uw meubels op voor een eerlijke en betaalbare prijs, zonder dat dit ten koste gaat van de service!

 

Gemakkelijk uw meubels laten ophalen

Bij Meubelkoeriers.nl willen wij u graag assisteren door uw meubels op te halen voor een eerlijke en betaalbare prijs, en hebben daarom ook al onze diensten ontwikkeld met uw verhuizing in gedachten. Wij bieden u allerlei soorten vervoer zodat uw meubels gemakkelijk opgehaald en vervoert kunnen worden, en onze verhuizers staan klaar om aan de slag te gaan met uw meubels ophalen. Zo heeft u bij Meubelkoeriers.nl niet alleen beschikking tot verhuisbussen om maat, maar ook onze verhuisliften. Deze bieden de ideale uitkomst wanneer u woont op bijvoorbeeld de 7de verdieping.

 

Verhuisbussen van Meubelkoeriers.nl

Bij ons heeft u de beschikking tot verhuisbussen om uw meubels gemakkelijk op te laten halen en te vervoeren naar uw opslag of nieuwe woning. Onze verhuisbussen beschikking over al het benodigde materiaal om uw meubels goed vast te zetten, zodat ze onderweg geen schade op kunnen lopen. Ook heeft u de keuze tussen met en zonder laadklep, en zijn ze beschikbaar in 2 formaten.

 

Over onze verhuisliften

De verhuisliften van Meubelkoeriers.nl zijn de ideale uitkomst voor iedereen die woont op een verhoogde verdieping. Wij komen deze graag voor u installeren op afspraak op uw gekozen tijd en locatie, en kunnen deze ook voor u bedienen. Zo zorgen wij er niet alleen voor dat uw meubels naar beneden worden gehaald, maar ook dat dit schadeloos zal worden verzorgd door onze ervaren experts.

 

Meubelkoeriers.nl staat voor u klaar!

Wij weten wat er komt kijken bij een succesvolle verhuizing, en willen deze kennis ook graag op uw situatie toepassen. Wij komen graag bij u langs, en verzorgen de gehele verhuizing voor u. Zo bespaart u niet alleen tijd en geld, maar ook de vele zorgen die bij een verhuizing komen kijken. Via onze website kunt u gemakkelijk een offerte aanvragen, en vervolgens zullen wij binnenkort voor uw deur staan om aan de slag te gaan met het ophalen van uw meubels voor een eerlijke prijs![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]