Meubelkoeriers

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Bent u van plan te gaan verhuizen, of zit u hier al midden in en heeft u een verhuisservice in Amsterdam nodig voor een eerlijke en betaalbare prijs? Bij Meubelkoeriers.nl helpen wij u graag met uw verhuizing!

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_row_inner equal_height=”yes”][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]Een verhuizing kan een heel gedoe zijn, en kost vaak veel tijd, geld en moeite om alleen te doen. Alle spullen netjes inpakken, zorgvuldig demonteren en vervolgens inladen in de verhuisbus kost al heel veel inspanning. Ook moeten deze spullen uiteraard vervoert worden naar uw nieuwe locatie, en daar weer worden uitgeladen, uitgepakt, en geïnstalleerd.

 

Kortom, dit is inspanning die u beter in andere zaken, of andere aspecten van een verhuizing had kunnen steken. Daarom huren veel mensen een verhuisbedrijf in die een verhuisservice aanbieden. Zo wordt het gehele proces uit handen genomen, en hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de tijd en moeite die u er anders in had moeten steken.[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”689″ img_size=”495×347″ alignment=”center”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” equal_height=”yes” content_placement=”middle” css=”.vc_custom_1611939268012{border-top-width: 2px !important;border-right-width: 2px !important;border-bottom-width: 2px !important;border-left-width: 2px !important;background-color: #13356f !important;border-left-style: solid !important;border-right-style: solid !important;border-top-style: solid !important;border-bottom-style: solid !important;}” el_class=”offerte-block”][vc_column css=”.vc_custom_1611678902109{margin: 20px !important;}”][vc_column_text]

Vraag een offerte aan!

Wij verhuizen met een hart voor ons vak!

Offerte Aanvragen

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Meubelkoeriers is uw antwoord!

Meubelkoeriers.nl is hét verhuisbedrijf voor iedereen die op zoek is naar eerlijke en betrouwbare verhuisservice voor een betaalbare prijs. Bij ons weet u zeker dat er met zorg wordt omgegaan met uw kostbare meubilair, en dat wij oog hebben voor uw situatie. Al onze verhuisdiensten zijn ontwikkeld rondom het idee dat wij uw verhuizing zo makkelijk mogelijk willen maken, en snappen dat uw tijd kostbaar is tijdens een verhuizing.

 

Daarom bieden wij u niet alleen de beste service en verhuizers, maar ook beschikking tot meerdere vervoersmiddelen voor uw meubels. Zo heeft u bij ons de mogelijkheid om gebruik te maken van onze verhuisbussen en heeft u de keuze tussen met of zonder laadklep, en komen deze in 2 verschillende maten. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan, en maken wij het inladen zo gemakkelijk mogelijk voor u! Ook bieden wij u bij meubelkoeriers onze verhuisliften, de perfecte oplossing voor iedereen die woont op een verhoogde verdieping!

 

Over onze verhuisliften

De verhuisliften van Meubelkoeriers.nl bieden u de perfecte oplossing wanneer u woont op bijvoorbeeld de 7de verdieping, en graag uw meubels wilt laten vervoeren. Dit is meestal een hele klus, en is vaak ook niet mogelijk met de lift die in het gebouw zit. Dit komt doordat de lift of te klein is, of niet genoeg gewicht aankan! Daarom heeft u met de verhuisliften van Meubelkoeriers.nl een uitkomst uit uw woonsituatie, en komen wij niet alleen de verhuislift installeren op uw gekozen locatie en tijd, maar bedienen wij deze zelfs voor u!

 

Waarom u kiest voor Meubelkoeriers.nl

Een verhuisservice komt natuurlijk bij u binnen, en daarom wilt u zeker weten dat de mensen met wie u te werk gaat niet alleen weten wat ze doen, maar ook te vertrouwen zijn. En als er een perfecte plek is om uw meubels te laten vervoeren, dan is het zeker Meubelkoeriers.nl! Onze naam is niet toeval, en hebben al velen voor uw geholpen uw verhuizing, ontruiming of vervoering zo gemakkelijk en vlekkeloos te laten verlopen! Vraag daarom vandaag nog via onze website een offerte aan, en wij staan binnenkort voor uw deur om uw meubels te vervoeren![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]